Известие

Collapse
No announcement yet.

Електроника 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Ей, колко сте загадачни, копелета гадни....май, ви липсвам в тая тема...)...ае, няма да я разваляме...
    На мен специално не ми липсваш, честно. Дори предпочитам да си пишеш само в блатото, освен ако нямаш нещо конкретно и полезно по темата. Сори, но за мен си един от многото блатни спамери които скучаят и се чудят къде да осерат нещо и да предизвикат дискусия/конфликт с някой. Ако не съм прав докажи че си полезен с нещо.

Пс Няма нужда да ми отговаряш, нито ще промениш мнението ми, най-много да се изложиш още, макар че се съмнявам да ти пука особенно съдейки по неуважението спрямо другите което ясно демонстрираш. За такива като теб има други форуми където да си изливат простотията на воля, дори раздел ви отвориха тук, само и само да не плескате навсякъде. Ама на...
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
      На мен специално не ми липсваш, честно. Дори предпочитам да си пишеш само в блатото, освен ако нямаш нещо конкретно и полезно по темата. Сори, но за мен си един от многото блатни спамери които скучаят и се чудят къде да осерат нещо и да предизвикат дискусия/конфликт с някой. Ако не съм прав докажи че си полезен с нещо.

Пс Няма нужда да ми отговаряш, нито ще промениш мнението ми, най-много да се изложиш още, макар че се съмнявам да ти пука особенно съдейки по неуважението спрямо другите което ясно демонстрираш. За такива като теб има други форуми където да си изливат простотията на воля, дори раздел ви отвориха тук, само и само да не плескате навсякъде. Ама на...
      Роден си за модератор, не знам как реформаторите в форума още не са те забелязали, за да ти предложат...
      Мненията са като задниците..........дискусията е друго нещо, конфликта виртуално е все едно да плюеш по монитора и след това да бършеш.....сорри, че не попитах с технически думи защо първо се откача едната клема, а след това обратно....но разбрах, че инфото е строго секретно и се дава на л.с...
      п.п..смятах да не ти отговарям, но е тъпо да определяш някой виртуално без да го познаваш...
      За да няма спам, не трябва като видиш оголена жица да я допираш с друга, ако ме разбираш......леко по темата)....но моралистите доста често бъркат плюса с минуса...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
      X